Kerhotoiminta

Kuvat MLL/Matti Matikainen

Ilmoittautuminen kevään 2023 muskareihin ja liikuntakerhoihin

Syksyllä 2022 MLL muskareissa tai liikuntakerhoissa olleille paikat kevään kerhoihin jatkuvat automaattisesti. Vapaille paikoille voi ilmoittautua myös pelkästään kevätkaudeksi sekä kauden aikana jos kerhoissa on vielä vapaita paikkoja.

MLL Laaksolahden kerhoehdot

Tutustuthan MLL Laaksolahden kerhoehtoihin ennen ilmoittautumista: kerhoehdot

Jäsenhinta - mutta mikä olikaan se oma jäsennumero?

Tiedoksi, kun etsitte omaa jäsennumeroa tai jäsenkorttia, molemmat löytää helposti osoitteesta http://mll.fi/omamll ja kohta Jäsenkortti.

ILMOITTAUDU kevään 2023 kerhoihin:

Voit ilmoittautua kerhoihin täältä

MUSKARIT

Muskarissa tutustutaan musiikkiin ja eri soittimiin. Laulun, tanssin, keinuttelujen ja kosketusten, kuuntelun ja soittamisen avulla lapset saavat positiivisen ja iloa tuottavan kokemuksen musiikista. Samalla opitaan rytmiikan alkeita. MLL Laaksolahden muskareihin lapset osallistuvat yhdessä aikuisen kanssa.

Muskariryhmät:
tiistaisin klo 9:30-10.00 muskari 1 vuotta täyttäneet
tiistaisin klo 10.10-10.40 muskari 1 vuotta täyttäneet
tiistaisin klo 10:50-11:20 muskari vauvat

paikka: Laaksolahden monitoimitalo (Lähdepurontie 2)
ohjaaja: Suvi Jaaramaa

Muskarikausi - kevät 2023:
Muskari kokoontuu 15 kertaa tiistaista 10.1.2023 alkaen, hiihtolomaviikolla ei ole muskaria. Viimeinen muskarikerta 25.4.

Kevätkausi 2023:
Muskarimaksu: €75
Muskarimaksu MLL Laaksolahden jäsenille: €65

Kevätkauden lasku lähetetään helmi-maaliskuun aikana.
Syyskauden muskarilaisilla on automaattisesti paikka kevätkauden muskariin.

Muskarivastaava: Netta Kuri

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com

MLL jäsenenä olet lasten asialla. Lisätietoa jäsenyydestä sekä jäseneduista MLL Laaksolahden jäseninfoa sivuilla

TENAVAJUMPAT

Tenavajumppa on iloista yhdessäoloa, leikkimistä ja liikkumista lasten ehdoilla. Jumppareina ovat 2-4 -vuotiaat lapset yhdessä vanhempansa kanssa. Lapsi saa jakaa liikunnan ilon vanhempansa ja muiden jumppareiden kanssa. Vanhemman tehtävänä on kannustaa ja tukea lasta.

Tenavajumpparyhmä:
tiistaisin klo 17:15-18:00 tenavajumppa 2-3 -vuotiaat, paikka: Viherlaakson alakoulu (Kievarinraitti 1-3)
tiistaisin klo 18.05-18.50 tenavajumppa 3-4 -vuotiaat, paikka: Viherlaakson alakoulu (Kievarinraitti 1-3)
torstaisin klo 17.00-17.40 tenavajumppa 2-3 -vuotiaat, paikka: Jupperin koulu (Veininkatu 24)

ohjaaja: Eija Petterson

HUOM: Tenavajumppassa jumpataan yhdessä vanhemman kanssa

Jumppakausi - kevät 2023:
Tenavajumppa kokoontuu 15 kertaa Viherlaaksossa ti 10.1.2023 alkaen ja Jupperissa to 12.1.2023 alkaen.
Kerhoja ei järjestetä hiihtolomalla (vko 8). Jupperissa kerhoja ei järjestetä myöskään kiirastorstaina 6.4. Syksyn viimeinen jumppakerta on Viherlaaksossa ti 2.5.2023 ja Jupperissa to 4.12.2023.

Kevätkausi 2023:
Tenavajumppamaksu: €70
Tenavajumppa MLL Laaksolahden jäsenille: €53

Kevätkauden lasku lähetetään helmi-maaliskuun aikana.
Syyskauden tenavajumppaajilla on automaattisesti paikka kevätkauden jumppaan.

Liikuntakerhovastaava: Eija Petterson

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com

MLL jäsenenä olet lasten asialla. Lisätietoa jäsenyydestä sekä jäseneduista MLL Laaksolahden jäseninfoa sivuilla

LIIKUNTALEIKKIKOULUT

Liikuntaleikkikoulu on Nuori Suomi ry:n ja SvoLi:n yhteistyössä kehittämä monipuolinen liikuntaohjelma 3-6 -vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja noin joka 4. kerta toinen vanhemmista osallistuu perhetunnille lapsensa kanssa. Vetäjät ovat liikkarikoulutuksen saaneita ohjaajia. Liikkarissa ohjaajan tehtävänä on edistää lapsen kehitystä ja antaa lapselle haasteita, jotka lapsi ratkaisee omalla tavallaan ja omilla ehdoillaan. Oppiminen tapahtuu leikkien, seikkaillen ja erilaisten elämysten kautta.

Liikkariryhmät:
torstaisin klo 17.45-18.30 liikkari 3-4 -vuotiaat, Jupperin koulu (Veininkatu 24)
torstaisin klo 18.35-19.20 liikkari 4-6 -vuotiaat, Jupperin koulu (Veininkatu 24)

ohjaajat: Eija Petterson sekä Leea Rancken

Jumppakausi - kevät 2023:
Liikkariryhmät kokoontuvat 15 kertaa to 12.1.2023 alkaen.
Liikkaria ei järjestetä hiihtolomalla (vko 8). Kevään viimeinen liikkarikerta on to 4.5.2023.

Kevätkausi 2023:
Liikkarimaksu: €90
Liikkari MLL Laaksolahden jäsenille: €70

Kevätkauden lasku lähetetään helmi-maaliskuun aikana.
Syyskauden liikkarilaisilla on automaattisesti paikka kevätkauden liikkariin.

Liikuntakerhovastaava: Eija Petterson

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com