Kerhotoiminta

Kuvat MLL/Matti Matikainen

Ilmoittautuminen syksyn 2022 muskareihin ja jumppiin

Syksyllä 2022 MLL Laaksolahden muskarit ja jumpat kokoontuvat tiistaisin sekä jumpat lisäksi torstaisin. Ilmoittautumiset alkavat torstaina 12.5. klo 8 MLL Laaksolahden kotisivuilla http://laaksolahti.mll.fi/kerhotoiminta

MLL Laaksolahden kerhoehdot

Tutustuthan MLL Laaksolahden kerhoehtoihin ennen ilmoittautumista: kerhoehdot

Jäsenhinta - mutta mikä olikaan se oma jäsennumero?

Tiedoksi, kun etsitte omaa jäsennumeroa tai jäsenkorttia, molemmat löytää helposti osoitteesta http://mll.fi/omamll ja kohta Jäsenkortti.

ILMOITTAUDU syksyn 2022 kerhoihin:

Voit ilmoittautua kerhoihin täältä

MUSKARIT

Muskarissa tutustutaan musiikkiin ja eri soittimiin. Laulun, tanssin, keinuttelujen ja kosketusten, kuuntelun ja soittamisen avulla lapset saavat positiivisen ja iloa tuottavan kokemuksen musiikista. Samalla opitaan rytmiikan alkeita. MLL Laaksolahden muskareihin lapset osallistuvat yhdessä aikuisen kanssa.

Muskariryhmät:
tiistaisin klo 9:30-10.00 muskari 1,5-vuotiaat + sisarukset
tiistaisin klo 10.10-10.40 muskari 1-1,5 -vuotiaat
tiistaisin klo 10:50-11:20 muskari vauvat

paikka: Laaksolahden monitoimitalo (Lähdepurontie 2)
ohjaaja: Suvi Jaaramaa

Muskarikausi - syksy 2022:
Muskari kokoontuu 15 kertaa tiistaista 16.8. alkaen, syyslomaviikolla ei ole muskaria. Viimeinen muskarikerta 29.11.

Syyskausi 2022:
Muskarimaksu: €75
Muskarimaksu MLL Laaksolahden jäsenille: €65

Syyskauden muskarilaisilla on automaattisesti paikka kevätkauden muskariin.

Muskarivastaava: Netta Kuri

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com

MLL jäsenenä olet lasten asialla. Lisätietoa jäsenyydestä sekä jäseneduista MLL Laaksolahden jäseninfoa sivuilla

TENAVAJUMPAT

Tenavajumppa on iloista yhdessäoloa, leikkimistä ja liikkumista lasten ehdoilla. Jumppareina ovat 2-4 -vuotiaat lapset yhdessä vanhempansa kanssa. Lapsi saa jakaa liikunnan ilon vanhempansa ja muiden jumppareiden kanssa. Vanhemman tehtävänä on kannustaa ja tukea lasta.

Tenavajumpparyhmä:
tiistaisin klo 17:15-18:00 tenavajumppa 2-3 -vuotiaat, paikka: Viherlaakson alakoulu (Kievarinraitti 1-3)
tiistaisin klo 18.05-18.50 tenavajumppa 3-4 -vuotiaat, paikka: Viherlaakson alakoulu (Kievarinraitti 1-3)
torstaisin klo 17.00-17.40 tenavajumppa 2-3 -vuotiaat, paikka: Jupperin koulu (Veininkatu 24)

ohjaaja: Eija Petterson

HUOM: Tenavajumppassa jumpataan yhdessä vanhemman kanssa

Jumppakausi - syksy 2022:
Tenavajumppa kokoontuu 15 kertaa Viherlaaksossa ti 23.8.2022 alkaen ja Jupperissa to 25.8.2022 alkaen.
Jumppa järjestetään syyslomalla. Syksyn viimeinen jumppakerta on Viherlaaksossa ti 29.11.2022 ja Jupperissa to 1.12.2022.

Syyskausi 2022:
Tenavajumppamaksu: €70
Tenavajumppa MLL Laaksolahden jäsenille: €53

Syyskauden lasku lähetetään syys-lokakuun aikana.
Syyskauden tenavajumppaajilla on automaattisesti paikka kevätkauden jumppaan.

Liikuntakerhovastaava: Eija Petterson

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com

MLL jäsenenä olet lasten asialla. Lisätietoa jäsenyydestä sekä jäseneduista MLL Laaksolahden jäseninfoa sivuilla

LIIKUNTALEIKKIKOULUT

Liikuntaleikkikoulu on Nuori Suomi ry:n ja SvoLi:n yhteistyössä kehittämä monipuolinen liikuntaohjelma 3-6 -vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja noin joka 4. kerta toinen vanhemmista osallistuu perhetunnille lapsensa kanssa. Vetäjät ovat liikkarikoulutuksen saaneita ohjaajia. Liikkarissa ohjaajan tehtävänä on edistää lapsen kehitystä ja antaa lapselle haasteita, jotka lapsi ratkaisee omalla tavallaan ja omilla ehdoillaan. Oppiminen tapahtuu leikkien, seikkaillen ja erilaisten elämysten kautta.

Liikkariryhmät:
torstaisin klo 17.45-18.30 liikkari 3-4 -vuotiaat, Jupperin koulu (Veininkatu 24)
torstaisin klo 18.35-19.20 liikkari 4-6 -vuotiaat, Jupperin koulu (Veininkatu 24)

ohjaajat: Eija Petterson sekä Leea Rancken

Jumppakausi - syksy 2022:
Liikkariryhmät kokoontuvat 15 kertaa to 25.8.2022 alkaen.
Liikkari järjestetään syyslomalla. Syksyn viimeinen liikkarikerta on to 1.12.2022.

Syyskausi 2022:
Liikkarimaksu: €90
Liikkari MLL Laaksolahden jäsenille: €70

Syyskauden lasku lähetetään syys-lokakuun aikana.
Syyskauden liikkarilaisilla on automaattisesti paikka kevätkauden liikkariin.

Liikuntakerhovastaava: Eija Petterson

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com