Kerhotoiminta

Kuvat MLL/Matti Matikainen

Ilmoittautuminen syksyn 2021 muskareihin ja liikuntakerhoihin

Tiedot MLL Laaksolahden syksyn 2021 muskareista ja liikuntakerhoista julkaistaan lauantaina 29.5.2021.. Ilmoittautumiset alkavat tiistaina 1.6. klo 18 MLL Laaksolahden kotisivuilla http://laaksolahti.mll.fi/kerhotoiminta

MLL Laaksolahden kerhoehdot

Tutustuthan MLL Laaksolahden kerhoehtoihin ennen ilmoittautumista: kerhoehdot

Jäsenhinta - mutta mikä olikaan se oma jäsennumero?

Tiedoksi, kun etsitte omaa jäsennumeroa tai jäsenkorttia, molemmat löytää helposti osoitteesta http://mll.fi/omamll ja kohta Jäsenkortti.

ILMOITTAUDU syksyn 2021 kerhoihin:

Voit ilmoittautua syksyn 2021 kerhoihin täältä

MUSKARIT

Muskarissa tutustutaan musiikkiin ja eri soittimiin. Laulun, tanssin, keinuttelujen ja kosketusten, kuuntelun ja soittamisen avulla lapset saavat positiivisen ja iloa tuottavan kokemuksen musiikista. Samalla opitaan rytmiikan alkeita. MLL Laaksolahden muskareihin lapset osallistuvat yhdessä aikuisen kanssa.

Muskariryhmät:
tiistaisin klo 9:00-9.30 muskari yli 2-vuotiaat
tiistaisin klo 9.40-10.10 muskari 1-2 -vuotiaat
tiistaisin klo 10:15-10:45 muskari alle 1-vuotiaat

paikka: Laaksolahden monitoimitalo (Lähdepurontie 2)
ohjaaja: Suvi Jaaramaa

Muskarikausi - syksy 2021:
Muskari kokoontuu 15 kertaa tiistaista 24.8. alkaen. Viimeinen kokoontumiskerta on tiistaina 7.12..
Syyslomalla ti 19.10.2021 ei järjestetä muskaria.

Muskarimaksu: €75
Muskarimaksu MLL Laaksolahden jäsenille: €65

Syyskauden kerholasku lähetetään syys-lokakuun aikana.

Kevätkausi 2022:
Muskarimaksu: €75
Muskarimaksu MLL Laaksolahden jäsenille: €65

Syyskauden muskarilaisilla on automaattisesti paikka kevätkauden muskariin.

Muskarivastaava: Netta Kuri

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com

MLL jäsenenä olet lasten asialla. Lisätietoa jäsenyydestä sekä jäseneduista MLL Laaksolahden jäseninfoa sivuilla

TENAVAJUMPAT

Tenavajumppa on iloista yhdessäoloa, leikkimistä ja liikkumista lasten ehdoilla. Jumppareina ovat 2-4 -vuotiaat lapset yhdessä vanhempansa kanssa. Lapsi saa jakaa liikunnan ilon vanhempansa ja muiden jumppareiden kanssa. Vanhemman tehtävänä on kannustaa ja tukea lasta.

Tenavajumpparyhmä:
tiistaisin klo 17:15-18:00 tenavajumppa 2-3 -vuotiaat, paikka: Viherlaakson alakoulu (Kievarinraitti 1-3)
tiistaisin klo 18.05-18.50 tenavajumppa 3-4 -vuotiaat, paikka: Viherlaakson alakoulu (Kievarinraitti 1-3)
torstaisin klo 17.00-17.40 tenavajumppa 2-3 -vuotiaat, paikka: Jupperin koulu (Veininkatu 24)

ohjaaja: Eija Petterson

HUOM: Tenavajumppassa jumpataan yhdessä vanhemman kanssa
HUOM: Jupperin koulua puretaan, mutta vanha liikuntasali on käytössä taas syksyllä 2021.

Jumppakausi - syksy 2021:
Tenavajumppa kokoontuu 15 kertaa Viherlaaksossa ti 24.8.2021 alkaen ja Jupperissa to 26.8.2021 alkaen.
Jumppa järjestetään syyslomalla (vko 42). Syksyn viimeinen jumppakerta on Viherlaaksossa ti 30.11.2021 ja Jupperissa to 2.12.2021.

Tenavajumppamaksu: €70
Tenavajumppa MLL Laaksolahden jäsenille: €53

Syyskauden lasku lähetetään syys-lokakuun aikana.
Syyskauden tenavajumppaajilla on automaattisesti paikka kevätkauden jumppaan.

Liikuntakerhovastaava: Eija Petterson

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com

MLL jäsenenä olet lasten asialla. Lisätietoa jäsenyydestä sekä jäseneduista MLL Laaksolahden jäseninfoa sivuilla

LIIKUNTALEIKKIKOULUT

Liikuntaleikkikoulu on Nuori Suomi ry:n ja SvoLi:n yhteistyössä kehittämä monipuolinen liikuntaohjelma 3-6 -vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja noin joka 4. kerta toinen vanhemmista osallistuu perhetunnille lapsensa kanssa. Vetäjät ovat liikkarikoulutuksen saaneita ohjaajia. Liikkarissa ohjaajan tehtävänä on edistää lapsen kehitystä ja antaa lapselle haasteita, jotka lapsi ratkaisee omalla tavallaan ja omilla ehdoillaan. Oppiminen tapahtuu leikkien, seikkaillen ja erilaisten elämysten kautta.

Liikkariryhmät:
torstaisin klo 17.45-18.30 liikkari 3-4 -vuotiaat, Jupperin koulu (Veininkatu 24)
torstaisin klo 18.35-19.20 liikkari 4-6 -vuotiaat, Jupperin koulu (Veininkatu 24)

ohjaajat: Eija Petterson sekä Leea Rancken

Jumppakausi - syksy 2021:
Liikkariryhmät kokoontuvat 15 kertaa to 26.8.2021 alkaen.
Liikkari järjestetään syyslomalla (vko 42). Syksyn viimeinen liikkarikerta on to 2.12.2021.

Liikkarimaksu: €90
Liikkari MLL Laaksolahden jäsenille: €70

Syyskauden lasku lähetetään syys-lokakuun aikana.
Syyskauden liikkarilaisilla on automaattisesti paikka kevätkauden liikkariin.

Liikuntakerhovastaava: Eija Petterson

Lisätietoa: laaksolahti.mll@gmail.com