Kerhoehdot

MLL Laaksolahden kerhoehdot

MLL:n Laaksolahden yhdistyksen kerhojen vakioehdot 1.5.2016 alkaen.

Ryhmiin ilmoittautuminen
Kerhoryhmiin ilmoittaudutaan MLL Laaksolahden kotisivuilla. Täytämme ryhmät ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhopaikan vahvistus lähetetään annettuun sähköpostiin. Täytämme mahdollisia vapaita tai vapautuvia paikkoja myös kerhokauden aikana. Ryhmien täytyttyä otamme ilmoittautumisia jonoon.

Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden eli kevätkaudeksi ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Jos ette jatka ryhmässä kevätkaudella pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman aikaisin liikuntakerhojen osalta liikuntakerhovastaava Eija Pettersonille tai muskareiden osalta muskarivastaava Suvi Hämäläiselle.

Ilmoittautumisen peruminen
Kerhopaikan voi perua vielä toisen kerhokerran jälkeen. Perumisesta perimme €10 osallistujakohtaisen peruutusmaksun. Kerho-osallistumisen perumisesta pitkäaikaisen sairastumisen tai muun vastaavan esteen takia tulee olla välittömästi yhteydessä liikuntakerhojen osalta liikuntakerhovastaava Eija Pettersoniin ja muskareiden osalta muskarivastaava Suvi Hämäläiseen. Mikäli peruutushetkellä kautta on jäljellä yli puolet, veloitamme puolen kauden maksun. Mikäli kautta on jäljellä alle puolet, veloitamme täyden kausimaksun.

Laskutus
MLL Laaksolahti lähettää laskun sähköpostitse. Syyskauden lasku lähetetään syys-lokakuun aikana. Keväkauden lasku lähetetään helmi-maaliskuun aikana.

Ryhmän peruminen yhdistyksen toimesta
Yhdistys voi perua kerhon/ ryhmän, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi tai kerhoon ei löydy sopivaa ohjaajaa. Tällöin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse ja osallistujien osallistumismaksu palautetaan.

Ohjaajamuutokset
Yhdistys pidättää oikeuden väliaikaisiin tai pysyviin ohjaajamuutoksiin.

Yksittäisen kerhokerran peruuntuminen
Yksittäiset kerrat saattavat peruuntua esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi. Koulut voivat ottaa salivuoroja omaan käyttöön. Näistä informoidaan kerholaisia sähköpostitse. Pyrimme järjestämään korvaavan kerran peruuntuneen kerran tilalle.

Kerholaisen poissaolo tunneilta
Osallistujan yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Jos kerholainen on sairauden vuoksi estynyt osallistumaan tunnille vähintään neljän viikon ajan, yhdistys voi lääkärintodistuksen saatuaan korvata sopivaksi katsotun summan. Yhdistys hyvittää sairausajan poissaoloja vain lääkärintodistusta vastaan.

Palauteen antaminen
Toivomme, että palautteen antamista vaativissa tilanteissa olette heti yhteydessä suoraan ohjaajaan tai liikuntakerhojen osalta liikuntakerhovastaava Eija Pettersoniin tai muskareiden osalta muskarivastaava Suvi Hämäläiseen. Keräämme palautteen myös kerhokauden lopussa.

Vakuutukset
Harrastekerhoihin osallistuva lapset (alle 20-vuotiaat) on vakuutettu kerhojen aikana vakuutusyhtiö LähiTapiolassa. Vakuutuksen ”Lasten ja vapaaehtoisten työntekijöiden tapaturma- ja vastuuvakuutus” ehdot ovat nähtävissä LähiTapiolan nettisivuilla. Vakuutus ei kata lasten vanhempia.