Ohjaajat

MLL Laaksolahden syksy 2017 - kevät 2018 kauden kerho-ohjaajina toimivat:

Olen Eija Petterson ja ohjaan MLL Laaksolahden tenavajumppia ja liikkareita 4-6 -vuotiaille Jupperin koululla torstai-iltaisin. Asun Jupperissa ja olen vetänyt tenavajumppia ja liikuntaleikkikoulua kolmisen vuotta. Vapaa-aikaani vietän mökillä ja luonnossa liikkuen, lintuja bongaillen sekä sieniä ja marjoja keräillen. Toimin myös Laaksolahden MLL:n tenavajumppa- ja liikkarivastaavana. 

Olen Leea Rancken ja ohjaan MLL Laaksolahden liikkareita 3-6 -vuotiaille lapsille torstai-iltaisin Jupperin koululla. Ammatiltani olen lastentarhanopettaja. Tällä hetkellä työskentelen esikoululaisten parissa. Lasten- ja perheliikunnan ohjaajana aloitin kymmenisen vuotta sitten. Vapaa-ajallani puuhailen kolmen lapseni kanssa sekä harrastan liikuntaa ja opiskelua.

Suvi on hauska hassuttelija, taiteellinen muusikko. Sydämellinen ja aina positiivinen! Suvi on taitava muskariope ja ajattelee töissään lasten parasta. Suvin kanssa on kivaa musisoida (säveltää, laulaa, soitella) yhdessä. Suvin lempeä ja ystävällinen asenne työssään on suorastaan säkenöivää!