MLL Nuorille

 

MLL ja nuoret

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on myös nuorten asialla. Nuortennetistä voi etsiä tietoa ja tekemistä, ja se on myös kanava nuorilta nuorille:
https://www.nuortennetti.fi/

 

Toimittajaksi?

Oletko yli 13-vuotias? Kiinnostaako kirjoittaminen, kuvaaminen, videot, some? Haluatko auttaa muita ja tuoda esille omaa osaamistasi? Ryhdy Nuortennetin toimittajaksi! Ota yhteyttä!
https://www.nuortennetti.fi/osallistu/osallistu-nuortennetin-tekemiseen/

 

Itse tehty

Vinkkinä tekemiseen, MLL tukee rahallisesti nuorten omaa aktiivisuutta - mitä kivaa voisikaan toteuttaa jos käytettävissä olisi 300€ sitä varten? Lue lisää Itse tehty -rahasta:
http://www.mll.fi/itsetehty

 

Videon tekoon

Tehkää pienessä ryhmässä tai koko luokan voimin video vaikuttamisesta ja osallistukaa Koulurauhan videokilpailuun!  Aikaa helmikuun 2019 loppuun asti. Ohjeet täällä:
https://www.mll.fi/ammattilaisille/kouluille-ja-oppilaitoksille/koulurauha/koulurauha-2018-2019/videokilpailu-tee-video-vaikuttamisesta/

 

Vaitiolovelvollinen juttukaveri - vaikka nimettömänä

MAKSUTON PUHELIN  
Lasten ja nuorten puhelin päivystää numerossa 116 111 maanantaista perjantaihin klo 14–20, lauantaina ja sunnuntaina klo 17–20.

CHAT
Lasten ja nuorten chat sunnuntaista keskiviikkoon  - ke klo 17–20
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/lasten-ja-nuorten-chat/

 

Tutustu myös MLL:n tukioppilastoimintaan

https://laaksolahti.mll.fi/tietoa-toiminnasta/tukioppilastoiminta/

 

Ideoita ja toiveita MLL:lle?

MLL Laaksolahden yhdistyksessä pyrimme tukemaan toiminta-alueemme nuorten hyvinvointia yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Ideoita ja toiveita voi esittää myös meille suoraan:
laaksolahti.mll@gmail.com