Perhekahvilat


Alueellamme toimii kaksi perhekahvilaa: perhekahvila Lasten taidetalo Aurorassa maanantaisin 9.30-11 sekä perhekahvila Laaksolahden monitoimitalolla torstaisin klo 9.30-11.00. 

Perhekahvila on kaikille äideille, isille, hoitajille sekä lapsille avoin kohtaamispaikka: tarjolla juttuseuraa, joskus pientä ohjelmaa sekä kahvittelua. Kaikki ovat tervetulleita! Käynti perhekahvilassa on ilmaista, mutta tarjoilusta peritään pieni maksu (€1-€2). Perhekahviloiden tiloissa on mikro, joten voi lämmittää myös omia ruokia. Perhekahvila pyörii perhekahvilassa kävijöiden kesken, joten tule reippaasti mukaan keittämään kahvia tai ideoimaan ohjelmaa!

Tule mukaan mahdollistamaan mukava tapaamispaikka lapsille ja aikuisille. Vapaaehtoisena avaat ovet ja yhdessä muiden kävijöiden kanssa valmistelette haluamanne tarjoilut (kahvi, tee, keksit, leipää, tms.). Mitä useampi vapaaehtoinen mukana ringissä, sitä mukavammin tehtävät jakautuvat. ​

Perhekahvilatoiminta on ollut koronatilanteen takia tauolla!

 

Auroran perhekahvila:

Maanantaisin klo 9.30-11, Lasten Kulttuurikeskus Aurora taidetalo (Järvenperäntie 1-3)

Perhekahvila toimii yhteistyössä Lasten Kulttuurikeskus Auroran kanssa. 

Perhekahvila Auroran Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/perhekahvilapikkuaurora

 

Perhekahvilatoiminta on ollut koronatilanteen takia tauolla!
 

Laaksolahden perhekahvila:

Torstaisin klo 9:30–11:00, Laaksolahden Monitoimitalo (Lähdepurontie 2).

Ohjelmatiedot perhekahvilan Facebook-sivuilla:
www.facebook.com/MLLPerhekahvilaLaaksolahti

Lisätietoja perhekahviloiden toiminnasta Facebook-sivuilla:

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.