Perhekahvilat


Alueellamme toimii kaksi perhekahvilaa: perhekahvila Lasten Kulttuurikeskus Aurorassa maanantaisin 9.30-11 (syksy 2019 26.8. alkaen) sekä perhekahvila Laaksolahden monitoimitalolla torstaisin klo 9.00-11.00. 

HUOM! Laaksolahden perhekahvila torstaisin avaa ovensa kun saamme vapaaehtoisia mukaan perhekahvilatoimintaan. Tule mukaan mahdollistamaan mukava tapaamispaikka lapsille ja aikuisille. Vapaaehtoisena avaat ovet ja yhdessä muiden kävijöiden kanssa valmistelette haluamanne tarjoilut (kahvi, tee, keksit, leipää, tms.). Mitä useampi vapaaehtoinen mukana ringissä, sitä mukavammin tehtävät jakautuvat. 

Perhekahvila on kaikille äideille, isille, hoitajille sekä lapsille avoin kohtaamispaikka: tarjolla juttuseuraa, mukavaa ohjelmaa ja pientä kahvittelua. Kaikki ovat tervetulleita! Käynti perhekahvilassa on ilmaista, mutta tarjoilusta peritään pieni maksu (€1-€2). Perhekahviloiden tiloissa on mikro, joten voi lämmittää myös omia ruokia. Perhekahvila pyörii perhekahvilassa kävijöiden kesken, joten tule reippaasti mukaan keittämään kahvia tai ideoimaan ohjelmaa!

Syksy 2019 26.8. alkaen
Auroran perhekahvila:

Maanantaisin klo 9.30-11, Lasten Kulttuurikeskus Aurora taidetalo (Järvenperäntie 1-3)

Perhekahvila toimii yhteistyössä Lasten Kulttuurikeskus Auroran kanssa. 

Pikku-Auroran perhekahvilan Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/perhekahvilapikkuaurora

Katso myös Pikku-Auroran kotisivut:
http://www.espoo.fi/pikkuaurora

 

Laaksolahden perhekahvila:

HUOM! Syksy 2019 aloitus vahvistetaan kun löydämme mukaan vapaaehtoisia perhekahvilavetäjiä. Ilmoittaudu mukaan! laaksolahti.mll@gmail.com

Torstaisin klo 9:00–11:00, Laaksolahden Monitoimitalo (Lähdepurontie 2).

Ohjelmatiedot perhekahvilan Facebook-sivuilla:
www.facebook.com/MLLPerhekahvilaLaaksolahti

 

Lisätietoja perhekahviloiden toiminnasta Facebook-sivuilla: