Tietoa toiminnasta

Kuva MLL/Matti Matikainen

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

MLL:n arvot

• Lapsen ja lapsuuden arvostus
  • Yhteisvastuu
  • Inhimillisyys
  • Yhdenvertaisuus

Laaksolahden paikallisyhdistys on perustettu 2.11.1995.

Yhdistyksen toimialueena on Espoon Laaksolahti lähiympäristöineen: Jupperi, Järvenperä, Karakallio, Laaksolahti, Leppäsilta, Lippajärvi, Lähderanta, Pihlajarinne, Rastaala, Rastaspuisto, Vanhakartano, Veini ja Viherlaakso.

Laaksolahden paikallisyhdistyksen tavoitteena on lapsiperheiden tukeminen, lapsiperheiden yhdessäolon aktivoiminen, lapsien lähiympäristön parantaminen ja erilaisten palveluiden tuottaminen ja kehittäminen lapsiperheille.

Kerhojemme vetäjät ovat koulutettuja ammattilaisia, mutta kaikki muu työ tehdään vapaaehtoisvoimin. Paikallisyhdistyksemme jäsenmäärä vuoden 2016 alussa oli 489.

Paikallisyhdistyksemme toimintamuotoja ovat:

• liikuntaleikkikoulut ja tenavajumpat,