Lasten tapaturmat -hätäensiapukurssi

Aika: LA 27.10.2018 klo 9-13
Paikka:  SPR:n Raitin Pysäkki Leppävaarassa (Konstaapelinkatu 1)
Kouluttaja: Jenni-Maria Jaakola, SPR Kehä-Espoon ensiapuryhmä
Hinta: MLL Laaksolahden jäsenet €20, muut €38. Hinta sisältää koulutuksen ja mahdolliset materiaalit, ei ruokailuja.
Ilmoittautuminen alla olevalla kaavakkeella. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa.

Kurssilla keskitytään erityisesti lasten ensiapuun tapaturma- ja sairastilanteissa ja se sopii niin lapsiperheiden vanhemmille kuin muillekin lasten parissa toimiville tai ensiaputaitoja haluaville.

Hätäensiapukurssin sisältö on Suomen Punaisen Ristin ensiapukoulutuksen mukainen ja kattaa seuraavat aiheet:

1. Auttamistoiminta onnettomuudessa

2. Hätäensiavun perusteet painopisteenä lapset

• Tajuttoman ensiapu
  • Peruselvytys
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Verenkierron häiriötila
  • Verenvuodon tyrehdyttäminen

3. Lasten tavallisimmat tapaturmat ja niiden ehkäisy (haavat, palovammat, aivotärähdys)

Ilmoittautumisen yhteydessä voi jättää aihetoiveita kouluttajalle.

Kurssi on SPR:n virallinen hätäensiapukurssi. Kurssista saa kortin. Kurssin käymällä voi päivittää voimassaolevaa EA1 tai EA2 kurssia kertaalleen.

Lisätietoja: MLL Laaksolahti laaksolahti.mll@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu on maksettava ennen kurssia, viimeistään MA 22.10.2018. Kurssimaksu voidaan palauttaa vain jos peruutuspaikalle saadaan toinen osallistuja. Ohjeet kurssin maksuun ja vahvistuksen kurssiosallistumisesta saat sähköpostiisi. MLL Laaksolahdella on oikeus perua kurssi ohjaajan sairastumisen tai vähäisen osallistujamäärän takia.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.