Lähiluonto

HUOM! HUOM! MA 17.9. Luontoretki-ilta Träskändassa peruttu ohjaajan sairastumisen takia.

Uusi ajankohta MA 24.9. klo 17.30-19.00 Träskändassa.

Mukaan voi vielä ilmoittautua!

Tervetuloa MLL Laaksolahden aikuinen & lapsi luontoretki-iltaan. 

Luontorekti-ilta on tarkoitettu 2-6 -vuotiaalle lapselle yhdessä aikuisen kanssa (1 aikuinen + 1 lapsi). Luontoretki-illan aikana tutustutaan miten luonto valmistautuu talveen aistiharjoitteiden sekä leikkien avulla. Varusteiksi tarvitaan jalkaan kumisaappaat ja ulkoiluun sopivat vaatteet sekä jokaiselle omaan reppuun istuinalusta, pienet eväät ja juomapullo. Kokoontumispaikalta kävelemme pienen matkan metsään ja palaamme retken jälkeen samaan paikkaan takaisin. Lapset ovat kerhossa oman aikuisen vastuulla.

Luontorekti-ilta on yhden kerran ilta. Luontoretki-iltoja on kolme. Jokaiseen on oma ilmoittautuminen. 

Ryhmään mahtuu 8 paria (aikuinen+lapsi). Ilmoittautuminen alla olevilla kaavakkeilla. Maksu €5/pari/kerta maksetaan ennakkoon. Maksuohjeet tulevat erikseen sähköpostilla lähetettävän osallistumisvahvistuksen yhteydessä. Vapautamme maksamattomat paikat jonossa oleville. 

Retkiryhmä 1:
MA 10.9. klo 17.30-19.00 LÄHDERANTA
kokoontuminen Lähderannan päiväkodilla os. Lähdepurontie 3

Retkiryhmä 2:
TO 13.9. klo 17.30-19.00 RASTAALA / KARAKALLIO
kokoontuminen Rastaalan koulun alakoululla, Rastaalantie 6

HUOM! Retkiryhmä 3 - uusi ajankohta:
MA 24.9. klo 17.30-19.00 TRÄSKÄNDA

kokoontuminen Träskändan kartanon parkkipaikalla jonne ajetaan Träskändanristi kadulta. Kartanon osoite Träskändan puistotie 6.

 

Luontoretki-illan toteuttaa Ricasluonto/ Marica Korolainen. Marica on koulutukseltaan lastenhoitaja, terveydenhoitaja sekä erä- ja luonto-opas. Hän on myös ollut pitkään mukana sekä partiossa että MLL:n toiminnassa.    

https://www.facebook.com/ricasluonto/

 

Huom! 

Sadesäällä retki järjestetään, jos on myrsky niin silloin perutaan. Myrskytuulella ei ole turvallista olla metsässä. Sateella metsässä tuoksuu ja tuntuu tosi erilaiselta kuin kuivalla säällä.

Ilmoittautuminen: MA 24.9. 17.30-19 luontoretki-ilta - Träskända

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.