Tule hyvä kakku!

Tule hyvä kakku -kevätkampanja taas käynnissä!

MLL Laaksolahden jo neljännen kerran toteutettava Tule hyvä kakku –kamppis on nyt käynnissä 2.6.2019 asti. Voit ilmiantaa alueemme leikkipuiston, jonka lelulaatikko tarvitsisi pientä lelutäydennystä. Esitä toiveesi ja perustelusi sekä lelulaatikon sijainti viimeistään SU 2.6. alle kommenttikenttään tai lähetä tieto meille sähköpostilla laaksolahti.mll@gmail.com. Teemme päätöksen perustelujen sekä tarpeen pohjalta. Lelut toimitetaan kesäkuun alkupuolella.

Vuosina 2016, 2017 sekä 2018 MLL Laaksolahti on toteuttanut "Tule hyvä kakku" -kevätkampanjan. Toimialueemme asukkailta on pyydetty tietoa, jos omaan leikkipuistoon tarvitaan hiekkalelutäydennystä alueen lasten yhteiseen käyttöön. MLL Laaksolahti on toimittanut värikkäitä hiekkaleluja lasten iloksi seuraaviin puistoihin:

2018:

• Jupperin rantapuisto
  • Kuttulammen leikkipuisto

2017:

• Kuttulammen leikkipuisto
  • Lehtitien leikkipuisto

Lehtitien leikkipuistoon toimitettiin lasten (ja aikuisten) iloksi lelulaatikko, jonka Lasse Gustaffson MLL Laaksolahden maksamana teki ja toimitti.

2016:

• Veinin leikkipuisto, viralliselta nimeltään Nurmikuukusen leikkipuisto
    • Rastasniityn leikkipuisto, sekä
    • Viputien leikkipuisto Lippajärvellä

Rastasniityn leikkipuistoon toimitettiin lasten (ja aikuisten) iloksi lelulaatikko, jonka Rastaalan Omakotiyhdistyksen Lasse Gustaffson teki ja toimitti.

Toivottavasti me kaikki käyttäjät pidämme leikkipuistot siisteinä sekä lelut hyvässä käytössä. Hiekkalelujen paikka on leikkipuistossa kaikkien puiston kävijöiden ilona.

Espoon alueen leikkipuistot löytyvät pääkaupunkiseudun palvelukartasta: